Startpagina

Over Compañero

GIAN
Antislipstructuren

GIAN
Praktijkvoorbeelden

GIAN
Testresultaten

Video-uitleg GIAN (2 min)

GIAN Concrete Art
Gevelstructuren

Betonbescherming

Technische documentatie

Contact

GIAN waaier Made in Holland Reach compliant MVO Nederland
Over Compañero

Partner voor betonstructuren
Compañero is een zelfstandig Nederlands bedrijf, gespecialiseerd in de vervaardiging van antislipstructuren voor prefab beton en in de vormgeving van gevelstructuren, uitgevoerd in ditzelfde materiaal.

Compañero is het Spaanse woord voor partner. Met onze naam drukken we uit dat we veel meer zijn dan een ontwikkel- en verkoopbedrijf van innovatieve producten. Wij willen een duurzame partner van onze klanten zijn. Graag overleggen we met onze opdrachtgevers en denken we mee om in een goede samenwerking tot een optimale oplossing te komen.

In beton gegoten veiligheid door de GIAN structuurmat
Samen met architecten, bewoners, prefabbetonbedrijven en aannemers hebben wij de veiligheidswensen en -eisen voor loopvlakstructuren in kaart gebracht. Daarna hebben wij middels de nieuwste technieken een oplossing gevonden voor dit wensen- en eisenpakket. De innovatie van Compañero is een handzame, zeer dunne en duurzame structuurmat die wij onder de merknaam GIAN hebben geïntroduceerd bij de doelgroep.

Ons inmiddels ruime assortiment GIAN structuurmatten is door de royale breedte en onbeperkte lengte nagenoeg naadloos te verlijmen in houten of stalen betonmallen. De structuurmatten gaan vele betonstortingen mee, wat een groot economisch voordeel is.


Balkon, beton en antislip, anti-slip
Betonelementen zonder naden in het loopvlak. Door de lange lengte en royale breedte van de GIAN structuurmatten zijn er nagenoeg geen naden in het betonoppervlak.


Foto-impressie: de mens centraal
Samen iets nuttigs maken geeft veel (werk)plezier. Snelheid, precisie en zo min mogelijk uitval zijn de kernwoorden in de prefabbetonindustrie. Dat kan alleen gerealiseerd worden door het vakmanschap en het enthousiasme van de medewerkers.

Geïnspireerd door dit vakmanschap en enthousiasme, hebben wij de GIAN structuurmatten ontworpen. Een van de grondgedachten bij het ontwikkelen van de GIAN structuurmatten was: de mens centraal in het proces van prefabbetonfabricage. Dat was ook de reden om fotograaf Fabienne de Boer te vragen een aantal vakkrachten vast te leggen tijdens hun dagelijkse werkzaamheden. Deze opnamen zijn gemaakt bij diverse prefabbetonbedrijven.


Fotoalbum
FabiennedeBoer Photography